Stiri Vulturi

CE U20F. A 7-a înfrângere pentru România

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.07.2013

 

Naționala U20 feminin a României a suferit al 7-lea eșec la Campionatul European - Divizia B de la Albena. Echipa antrenată de către Dan Fleșeriu a cedat în fața Marii Britanii cu scorul de 67-69.

Partida a fost decisă de reușita lui Shequila Joseph cu trei secunde înaintea expirării timpului de joc. Ea a înscris un coș de două puncte ce a terminat meciul în timp regulamentar.

De notat că România a înscris 32 puncte în primul sfert și s-a aflat mult timp la conducere. De altfel, compatrioatele noastre au condus chiar și pe tot parcursul sfertului decisiv. Britanicele au egalat la intrarea în ultimul minut de joc prin aceeași Joseph. Ea a terminat meciul cu 20 puncte, 10 recuperări și 5 intercepții.

În replică, Ana Grigore a strâns 18 puncte, Alexandra Dumitrache a strâns 12 puncte, Dora Ardelean a terminat cu 9 puncte și 14 recuperări, iar Sonia Ursu a izbutit 8 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive.

În urma acestui rezultat, compatrioatele noastre au 0-7 la general și se situează pe locul al 9-lea, ultimul la Divizia B. În ultimul meci, România întâlnește Israel însă nu mai poate evita ultimul loc la acest eveniment.

Foto: fibaeurope.com 

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    De rasul curcilor !
    Cui a folosit aceasta participare la CE ? Sonia Ursu se poate pregati cu echipa de senioare. Kirksberg este U18. Restul puteau sa mearga la mare pe banii lor. Fara obiectiv, fara ambitie, FARA RUSINE, viitorul baschetului romanesc feminin a facut-o lata. Cine plateste nota : Fleseriu incapabil sa le motiveze si sa le aseze in teren ? Responsabilii din FRB care se ocupa de juniori?

    cu 10 ani în urmă (14.07.2013) Raspunde
  • crina :

    frb
    frb lea motivat in nesimtirea presedintei tocala.fleseriu cu monica,nici nu stiu ce a cautat la lotu asta,care este rezultatul muncii doamnelor tocala,moanta si svetlana.la alegeri in decembrie sa mai alegeti o femeie din astea,ca sa continuati cu rezultatele rushinoase.rushine tocala,rushine frb.

    cu 10 ani în urmă (14.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    exista grupa "C"!
    Si asa se poate ca la anul sa joace cu Monaco,Gibraltar, Luxemburg,Lichtenstein si cam atit!De aici nu avem nici o sansa sa mai retrogradam.Felicitari tuturor celor care au contribuit la acest succes de rasunet!!!!!

    cu 10 ani în urmă (14.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Rezultate
    Rezultatele sunt dezolante , indiferent de obiectiv sau de lipsa acestuia. In fiecare an avem aceiasi poveste : echipe nationale pe post de " ciuca bataii " la toate categoriile de varsta . Poate sa fi fost cateva exceptii - maxim una pe an ( sa nu fiu acuzat de talibanism) . Cum or face vecinii unguri, bulgari sa progreseze....e o taina adanc ingropata de nu reuseste nimeni de la FRB sa o afle.

    cu 10 ani în urmă (14.07.2013) Raspunde
  • crina :

    cum fac?
    baga bani in jucatori si antrenori.cica sunt motivati,nu ca aici,unde e cum zicea un antrenor:munca patriotica.si selectia e pe bune,valoare adica,nu pe interese.o sa aiba rezultate frb atunci cand se va termina cu ei sau ele de la conducere.

    cu 10 ani în urmă (14.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!