Stiri Vulturi

CE U20F. Alina Crăciun și Sonia Ursu, singurele remarcate în eșecul cu Bulgaria

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.07.2013

În perioada 4-14 iulie are loc la Albena, Campionatul European sub 20 de ani, feminin, Divizia  B. La acest turneul participă 9 echipe printre care și naționala României.

Elevele antrenate de Dan Fleșeriu au obținut până acum 3 înfrângeri din tot atâtea partide. Ultimul eșec a venit în compania selecționatei Bulgarei care s-a impus cu scorul final de 74-54.

Tricolorele Alina Crăciun și Sonia Ursu au fost printre singurele remarcate din tabără noastră în această confruntare. Pivotul Crăciun a evoluat timp de 31 de minute în acest meci, totalizând 10 puncte. 4 recuperări și 2 pase decisive. A avut 5/10 la aruncările de 2 puncte și a mai strâns 3 intercepți, un capac, o minge pierdute pentru un total de -11% la eficiență.

Sonia Ursu a strâns 10 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive în cele 28 de minute jucate. Aceasta a avut un procentaj de 50% la aruncările de 2 puncte (4 din 8) și 100% la libere (2 din 2). Pe langă acestea, a mai strâns și 2 mingi câștigate, 3 mingi pierdute pentru un minus 6 la eficiență.

Foto: FIBA Europe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!