Stiri Vulturi

CE U20F Divizia A - Spania și Franța vor juca finala

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.07.2014

Reprezentativele feminine de tineret ale Spaniei și Franței se vor întâlni în finala Campionatului European U20 Divizia A de la Udine, Italia. Confruntarea se va disputa duminică, 13 iulie, începând cu ora locală 20:45.

Ibericele au trecut în semifinale cu 64-46 de Italia, în timp ce Franța a trecut de Serbia cu 50-44. Finala mică dintre Serbia și gazda Italia se va desfășura tot duminică, iar startul confruntării se va da la ora locală 18:30.

Spania și Franța s-au întâlnit până în prezent de 8 ori la acest nivel, timp în care naționala din Hexagon și-a adjudecat 5 confruntări, iar ibericiele cu 2 mai puțin.

Tot dumincă se vor juca meciurile pentru stabilireaza pozițiilor finale la CE U20F Divizia A de la Udine:

Pentru locurile 15-16: Grecia vs. Suedia

Pentru locurile 13-14: Belarus vs. Belgia

Pentru locurile 11-12: Cehia vs. Ucraina 

Pentru locurile 9-10: Turcia vs. Olanda

Pentru locurile 7-8: Rusia vs. Slovacia

Pentru locurile 5-6: Polonia vs. Letonia

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!