Stiri Vulturi

CE U20F Divizia B - Premiile speciale ale Europeanului de la Sofia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.07.2014

Campionatul European U20 feminin Divizia B, competiție care s-a desfășurat în Bulgaria la Sofia, s-a încheiat duminică, 13 iulie, cu meciurile din ultima zi. Germania, Ungaria și Portugalia au terminat pe primele 3 poziții ale clasamentului, asigurându-și astfel prezența în Divizia A în anul 2015. 

Cu toate acestea, cea mai bună jucătoare a turneului nu face parte din lotul celor 3 echipe care au promovat în prima urnă valorică. Bosnia&Herțegovina a terminat abia pe poziția a 5-a, însă sportiva Marica Gajic (foto: a 4-a de la stânga la dreapta), a fost desemnată MVP-ul CE U20 Divizia B din capitala Bulgariei. 

Echipa ideală a turneului: 

Amadea Szamosi (Ungaria)

Dora Nagy (Ungaria)

Laura Ferreira (Portugalia)

Marica Gajic (Bosnia&Herțegovina)

Marie Gülich (Germania)

*Foto: Thomas Bruning

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu ozolin :

    Erata?
    Cred ca organizatorii au facut o urisa gafa uitand sa acorde titlul pentru cel mai bun antrenor dnului Calancea. Sau era ocupat sa slefuiasca lingura de lemn?
    La treaba dominilor din FRB! E cazul sa taiati in carne vie! Spargeti buboiul deja supra-infectat!
    Calancea, poate incepi dumneata prin a-ti prezenta demisia!

    cu 9 ani în urmă (14.07.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      visezi ?
      D-nul Calancea isi prezinta demisia pana la urmatoarea editie. In iunie 2015 va fi renominalizat la conducerea echipei U20, va anunta ca baschetul romanesc este in plin reviriment si va pleca intr-o excursie de 2 saptamani cu 12 pseudojucatoare . Pana atunci nu face nimic, poate studiaza pt editia viitoare....

      cu 9 ani în urmă (14.07.2014)
    • BC CSU Sibiu ozolin:

      PS:
      Oricum, cred ca FR Baschet este unica federatie din lume care numeste antrenor la lotul mare de fete pe cineva care in acel sezon a antrenat o echipă masculina pana la inceputul Final 4-ului Cupei Romaniei pe care a si castigat-o de altfel, dar in lipsa. Dar acest antrenor a mai reusit performanta de a pierde campionatul cu o echipă de super staruri pentru nivelul nostru cu un an in urma. Se pare ca daca acum un an statea in tribuna castiga titlul asa cum s-a intamplat si anul acesta cu celalalt trofeu pus in joc. Persoana in discutie as dori sa nu se supere, dar oful meu nu sunt antrenorii, ci lipsa totala de clar-viziune a federatiei. Poate prin atitudinea mea agresiva mai atragem si alte voci si poate reusim macar sa avem un raspuns, o motivatie, poate o demisie. N-ar fi frumos daca am avea un cuplu Nini & Calancea la toate loturile Romaniei cu Svetlana Dragusin si Covaciu secunzi?

      cu 9 ani în urmă (15.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!