Stiri Vulturi

CE U20F - Înfrângere categorică pentru România

Paul Olar

Paul Olar
08.07.2014

România a cedat un nou meci la Campionatul European Divizia B, rezervat categoriei U20. Fetele lui Dan Calancea au fost învinse de Israel cu scorul de 89-57.

Autoare a 22 de puncte și 3 recuperări, Dror Myburgh a fost cea mai bună jucătoare a învingătoarelor. Annette Snow a avut 13 puncte și 5 recuperări, în timp ce Nof Kedem a contribuit cu 11 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă, Alexandra Dumitrache s-a remarcat cu 12 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive. Iulia Răileanu și-a trecut în cont 12 puncte, 8 recuperări, respectiv 2 pase decisive, pe când Dora Ardelean a totalizat 8 puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive.

Revenim cu cronica încleștării!

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu ozolin :

    30 de grade, 30 de puncte
    Propun ca dupa marea victorie cu Norvegia guvernul Ponta sa decreteze zi libera pentru bugetari, astfel incat sa putem merge la aeroport sa-l asteptam pe salvatorul si eroul national Calancea! Antrenori din toata Romania, va felicit pentru alegerea facuta de a va lasa condusi de acest expert! Finalul articolului este epic: revenim cu cronica INCLESTARII! super! Calancea, l-ai detronat pe Nini si mai rau, ai intrecut-o chiar si pe Svetlana in contraperformante! Cum ai reusit? Suntem curiosi sa aflam! Poate ne impartasesti pe site-ul tau din aceasta minunata experienta!

    cu 9 ani în urmă (08.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!