Stiri Vulturi

CE U20F. Înfrângere drastică pentru România

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.07.2013

55-93

12-24, 16-27, 13-28, 14-14

Echipa națională U20 Feminin a României parcă nu se regăsește la Campionatul European U20, Divizia B, de la Albena. Trupa antrenată de Dan Fleșeriu și Monika Brosovszky a suferit o nouă înfrângere la acest turneu, a 5-a consecutivă din tot atâtea partide.

Tricolorele au fost învinse fără drept de apel de reprezentativa similară a Letoniei cu scorul 55-93, la capătul unei partide fără nici un istoric. Practic, cehoaicele au controlat cap-coadă acest duel, luând inițiativa încă din primul sfert câștigat cu 24-12. Până la finalul contruntării, România nu a mai reușit să revină în joc, suferind cea mai drastică înfrângere de la acest Campionat European.

Cea mai bună marcatoare din acest meci a fost din nou Sonia Ursu, autoare a 15 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive. Alina Crăciun a contribuit și ea cu 8 puncte, 2 recuperări și un assist.

Următorul joc al România la Campionatul European U20, Divizia B, va avea loc vineri (12.07), în compania naționalei Belgiei.

5 comentarii la aceasta stire:
  • cluj-n :

    ?? cehia ??
    am jucat cu letonia,sau toti dupa infrangerea asta nu mai stiti numele adversarului si....parca in 2011 generatia asta juca in div.A la Oradea ....acum ne ducem in div.C...noroc ca la U20 nu sunt 3 divizii

    cu 10 ani în urmă (10.07.2013) Raspunde
  • cluj-n :

    totusi
    nu corectati sau si "total b.....t"nu cunoaste numele adversarelor romaniei din seara aceasta.

    cu 10 ani în urmă (10.07.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    LETONIA
    Cred ca multe dintre jucatoare ar trebui sa-si analizeze prestatiile si sa ia o decizie legata de viitor. Mai bine va tineti de scoala ca la baschet nu aveti treaba, va mintiti singure. Dupa atatia ani de pregatire, cantonamente, meciuri internationale sa pierzi la 40 pct cu Letonia..... Da, o parte dintre aceste jucatoare au jucat in Divizia A. Ce s-a intaplat in ultimii 2 ani cu o generatie care promitea f. mult doar FRB stie.

    cu 10 ani în urmă (11.07.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    @un moldovean
    Mult adevar grait-ai,comise Manole!Stii care e tristetea?Ca-n penuria asta de jucatoare(valabil cu varf si indesat si pentru baieti)o parte din ele o sa joace bine merci in campionat pe parale frumoase,far' a se sinchisi vreun strop de rusinile servite in tricoul nationalei...

    cu 10 ani în urmă (11.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    Fata de 2011
    In 2011,la Campionatul European Divizia A de la Oradea jucau ca titulare inca 2 jucatoare fata de cele de acum.Oana Baluta si Laura Pal.Din pacate ele s-au lasat de baschet.E adevarat nu juca pe atunci Selena Kirberg.

    cu 10 ani în urmă (11.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!