Stiri Vulturi

CE U20F - România a încheiat Europeanul de la Sofia cu 9 eșecuri din 9 partide

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.07.2014

CE U20F Divizia B

Ziua 9

75-47

Sofia, Bulgaria

8-1 Statistică  0-9

România a fost învinsă și în ultima partidă de la Campioantul European U20 feminin Divizia B de la Sofia, scor 47-75 (17-17, 9-20, 7-25, 16-13) în compania reprezentativei similare a Germaniei. Naționala pregătită de Dan Calancea a terminat CE din Bulgaria cu un bilanț dezastruos, 9 meciuri pierdut din 9 meciuri jucate.

Prima parte a duelului cu Germania a fost una echilibrată, sfertul terminându-se cu un parțial de 17-17. Actul secund a aparținut în totalitate nemțoaicelor care și-au adjudecat cele 10 minute cu 20-9. La pauza mare, scorul dintre cele două naționale feminine era de 37-26 pentru Germania. Odată cu revenirea de la vestiare, adversarele României au apăsat pedala de accelerație, reușind un nou parțial zdrobitor, 25-7, iar soarta partidei era deja cunoscută. În ultimele 10 ale încleștării, româncele au reușit într-un final să mai câștige un sfert, 16-13, însă victoria a revenit Germaniei, scor final 75-47.

Punctele tricolorelor au fost marcate de Selena Kirkberg 12, Alexandra Dumitrache 11, Ana Grigore 9, Gabriela Măgurean 5, Dora Ardelean 4, Iulia Răileanu 4 și Vanessa Lache cu 2. De cealaltă parte, cea mai bună jucătoare a Germaniei a fost Marie Gulich cu nu mai puțin de 25 de puncte marcate. 

De notat este faptul că, reprezentativa Germaniei de tineret a reușit să promoveze în Divizia A cu un bilanț de 8 victorii și o singură înfrângere suferită. 

Site-ul TotalBaschet va reveni cu detalii referitoare la situația în Divizia B după ce se vor termina toate partidele din ultima zi, respectiv despre situația din Divizia A cu formațiile care au retrogradat. De asemenea, site-ul nostru va reveni cu un bilanț al României după acest turneu final organizat la Sofia. 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!