Stiri Vulturi

CE U20F - România are șansa să obțină primul succes de la Eurobasket într-un duel cu Israel

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.07.2014

CE U20F Divizia B

Ziua 5

Marți, 8 iulie - Ora 13:45

Sofia, Bulgaria

0-4   0-4

România va întâlni marți, 8 iulie, de la ora 13:45 la Sofia reprezentativa Israelului, într-un derby din subsolul clasamentului Campionatului European U20 feminin Divizia B. 

Cele două echipe naționale de tineret nu au reușit să câștige niciun meci la actuala ediție a Eurobasket U20 Divizia B, având 4 înfrângeri din 4 meciuri jucate. Până în prezent, coșaverajul României este de 183 de puncte marcate și 329 primite, în timp ce Israelul are 200 marcate și 293 primite. În precedenta zi, tricolorele au cedat cu 41-82 în compania Ungariei, în timp ce baschetbalistele din „Țara Sfântă” au fost învinse de Bosnia&Herțegovina cu 51-72. 

România și Israel s-au mai întâlni până în prezent de 4 ori la nivel de campionat european de tineret, timp în care româncele și-au adjudecat 3 partide, în timp ce adversaele s-au impus o singură dată. Ultima întâlnire directă s-a consemnat la ediția trecută a Eurobasket U20, atunci când Israelul s-a impus cu 67-59.

Lotul Israelului: Hilah Honig, Mariam Hannoun, May Dayan, Nof Kedem, Hadar Levi, Annette Snow, Moran Sapir, Yarden Danan, Dror Myburgh, Michal Assaf, Eden Cohen, Shahd Abboud. Antrenor: Roi Aizenberg

Programul zilei a 5-a de la CE U20F Divizia B: 

11:30 - Marea Britania vs. Portugalia

13:45 - Israel vs. România

16:00 - Ungaria vs. Lituania

18:15 - Bulgaria vs. Germania

20:15 - Norvegia vs. Bosnia&Herțegovina

*Foto: Thomas Brunning

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!