Stiri Vulturi

CE U20F - România dă piept cu Marea Britanie în ziua a 7-a a competiției

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.07.2014

CE U20F Divizia B

Ziua 7

Vineri, 11 iulie - Ora 11:30

Sofia, Bulgaria

2-4 Fișa meciului 0-6

Marea Britanie și România își vor da întâlnire în primul meci al zilei a 7-a de la Campionatul European feminin U20 de la Sofia. Startul confruntării se va da la ora 11:30.

Naționala britanică se regăsește după 6 meciuri jucate pe locul 7 cu 8 puncte acumulate și un bilanț de 2 victorii și 4 înfrângeri. De cealaltă parte, tricolorele sunt ultimele la acest european de la Sofia, având 6 înfrângeri, nicio victorie, și doar un sfert câștigat până în prezent. 

Întâlnirea de mâine va fi cea de-a 3-a din istorie dintre cele două reprezentative feminine la nivel de U20. Până în prezent, Marea Britania și România și-au împărțit victoriile: 69-61 pentru România (2008), respectiv 69-67 pentru Marea Britanie (2013). 

Lotul Marii Britanii: Whitney Allen, Megan Lewis, Lauren Milligan, Hannah Peacock, Sarah Thomson, Janice Monakana, Melita Emanuel-Carr, Shequila Joseph, Cheridene Green, Harriet Ottewill-Soulsby, Jay-Ann Bravo-Harriott, Claire Paxton. Antrenor: Peter Matthew Buckle.

*Foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!