Stiri Vulturi

CE U20F - România întâlneşte reprezentativa similară a Ungariei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.07.2014

CE U20F Divizia B

Ziua 4

Luni, 7 iulie - Ora 20:30

Sofia, Bulgaria

0-3   2-1

România şi Ungaria se vor duela luni, 7 iulie, de la ora 20:30 în Sala Universiada din Sofia într-un meci din cadrul Campionatului European U20 feminin Divizia B. 

Tricolorele pornesc în această partidă de pe penultima poziţie a clasamentului cu un bilnaţ de 3 înfrângeri şi nicio victorie, în timp ce baschetbalistele maghiare sunt pe 5 cu 2 victorii la activ şi un meci pierdut. 

Întâlnirea de luni reprezintă cea de-a 6-a întâlnire directă dintre cele două reprezentative la nivel de tineret. Până în prezent, România şi-a adjudecat 3 partide în compania naţionalei din ţara vecină, în timp ce Ungaria s-a impus de 2 ori. 

Lotul Ungariei: Zsuzsa Studer, Fanni Szabo, Vivien Böröndy, Fruzsina Fejes, Dora Nagy, Agnes Gorjanacz, Klaudia Papp, Szonja Vukov, Regina Pap, Judit Barnai, Vivien Raus, Amadea Szamosi. Antrenor: Tamas Gall. 

*Foto: Thomas Brüning

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!