Stiri Vulturi

CE U20F - România s-a înclinat și în fața Israelului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.07.2014

CE U20F Divizia B

Ziua 5

89-57

Sofia, Bulgaria

1-4 Statistică 0-5

Israelul a câștigat primul meci de la Campionatul European U20 feminin Divizia B de la Sofia, după ce s-au impus chiar în fața României, scor 89-57 (17-14, 25-12, 24-11, 23-20). 

Partida a început într-o notă echilibrată, primul sfert fiind adjudecat de sportivele din „Țara Sfântă” cu 17-14. Din acel moment a urmat o cădere a fetelor pregătite de Dan Calancea și Monika Brosovszky-Boriga, care au pierdut sferturile 2 și 3 la diferențe destul de mari, 12-25, respectiv 11-24. Astfel, înaintea actului decisiv, tricolorele aveau un deficit de 29 de puncte, iar soarta partidei era în mare parte cunoscută. În ultima parte a jocului cele două echipe au mers cap la cap, însă Israelul s-a impus și în sfertul 4 cu 23-20, adjudecându-și astfel confruntarea, scor 89-57.

Punctele naționalei noastre au fost marcate de Iulia Răileanu 12, Alexandra Dumitrache 12, Selena Kirkberg 9, Dora Ardelean 8, Ana Grigore 6, Simina Avram 5, Irina Gavrilă 3 și Vanesa Lache 2. De cealaltă parte, cea mai bună baschetbalistă din lotul Israelului a fost Dror Myburgh cu 22 de puncte puse pe tabelă. 

România continuă seria înfrângerilor de la Eurobasket 2014, având la activ un bilanț de 5 înfrângeri din 5 meciuri jucate. De cealaltă parte, Israelul a obținut prima victorie. Miercuri, 9 iulie, în cea de-a 6-a zi a turneului, România va da piept cu Norvegia de la ora 20:30, în timp ce naționala din Israel va juca cu Ungaria de la 11:30.

*Foto: Thomas Bruning

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu ozolin :

    Succese pe banda rulanta
    sau mai bine spus pe scaune cu rotile! Felicitari dnule Calancea, ati reusit s-o intreceti cu brio pe dna Dragusin!

    cu 9 ani în urmă (08.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      Cu parere de rau
      Dar nu putem face astfel de clasamente,pentru ca noi nu trimitem echipe cu antrenori la competitiile astea,ci excursionisti cu insotitori de grup.
      Astept totodata inteligentii conducatori de cluburi sa sara cu oferte de salarii lunare cu 3 zerouri in coada ,in euro,fiindca mimozele astea asa s-au obisnuit sa ceara,ca doar "e valoroase" grav...

      cu 9 ani în urmă (09.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!