Stiri Vulturi

CE U20F - Tricolorele, duel cu gazda Europeanului în penultima zi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.07.2014

CE U20F Divizia B

Ziua 7

Sâmbătă, 12 iulie - Ora 18:15

Sofia, Bulgaria

0-7 Fișa meciului 3-4

Reprezentativele feminine de tineret ale României și Bulgariei se vor duela în penultima zi a Campionatului European U20 Divizia B de la Sofia, începând cu ora 18:15.

Înaintea acestui duel, naționala României ocupă ultima poziție a clasamentului cu un bilanț de 7 înfrângeri din 7 meciuri, în timp ce adversara de la sud de Dunăre este pe 7 cu 3 victorii acumulate și 4 înfrângeri. În precedentul meci, cel de vineri, tricolorele au cedat în fața Marii Britanii cu 45-75, în timp ce gazda Europeanului a fost învinsă de Bosnia&Herțegovina cu 54-85. 

Confruntarea de sâmbătă va fi cea de-a 5-a întâlnire directă dintre România și Bulgaria la nivel de campionat european U20. Până în prezent, cele două reprezentative s-au întâlnit de 4 ori, timp în care fetele noastre s-au impus de 3 ori, iar o victorie le-a revenit bulgăroaicelor. Totodată, înaintea debutului acestui turneu găzduit de Bulgaria, cele două naționale s-au întâlnit la Sofia pentru 2 partide amicale, ambele fiind câștigate destul de clar de gazde. 

Lotul Bulgariei: Iva Georgieva, Radostina Dimitrova, Kalina Aksentieva, Iva Kostova, Lilia Georgieva, Radina Kordova, Teodora Dineva, Tanya Eneva, Nikoleta Bandrova, Maria Kamburova, Borislava Hristova, Gabriela Kostova. Antrenor: Tzanko Tzanko. 

Programul penultimei zile de la Sofia: 

11:30 - Ungaria vs. Marea Britanie

13:45 - Bosnia&Herțegovina vs. Germania

16:00 - Lituania vs. Portugalia

18:15 - România vs. Bulgaria

20:30 - Israel vs. Norvegia

*Foto: Thomas Bruning

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!