Stiri Vulturi

CE U20F. Tricolorele pierd și confruntarea cu Cehia

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.07.2013

74-62

16-11, 25-17, 15-16, 18-18

România a înregistrat a 4-a înfrângere la Campionatul European U20 Feminin, Divizia B, de la Albena – Bulgaria.

Elevele antrenate de Dan Fleșeriu și Monika Brosovszky au fost învinse de reprezentativa similară a Cehiei cu scorul final de 62-74. Practic partida nu a avut nici un istoric, cehoaicele conducând de la un capăt la altul duelul cu româncele. Încă de la pauza mare, Cehia a luat un avantaj consistent în vederea câștigării meciului, 13 puncte avans. Până la finalul jocului nu s-a mai întâmplat nimic notabil chiar dacă sfertul 3 a fost câștigat la limită de tricolore. Este a 4-a înfrângere pentru România la Campionatul European U20, însucces care face ca șansele de calificare în prima urnă valorică să fie aproape zero.

Tricolora Sonia Ursu a avut o prestație foarte bună pentru naționala României reușind un double-double, marcând 29 de puncte la care se mai adaugă și 10 recuperări, 4 pase decisive. Aceasta a fost secondată de Alina Crăciun cu 10 puncte acumulate și 4 recuperări. Din tabăra româncelor s-a mai remarcat Alexandra Dumitrache cu un total de 8 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

Următorul joc al naționalei U20 Feminin a României la Campionatul European va avea loc miercuri (10.07), în compania selecționatei Letoniei.

2 comentarii la aceasta stire:
  • geo x :

    nationala
    Cum vrei sa ai o nationala cind ai un campionat mediocru
    Cind te uiti la meciurile din camp acelea ce le mai dau din cind televiziunile caci de mers la sala iti pierzi timpul degeaba te apuca risul cit de rudimentare sunt unele jucatoare

    cu 10 ani în urmă (10.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Scor pauza
    La pauza Letonia - Ro : 57-28 . Si baietii aia din bulgaria cre maturau cu echipa noastra U20 conduc Spania - tot la pauza.

    cu 10 ani în urmă (10.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!