Stiri Vulturi

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a 7-a

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a 7-a

Etapa a 7-a s-a încheiat cu duelul dintre CSM Focșani și CS Vâlcea 1924, iar MVP-ul rundei, în opinia redacției noastre, a fost Emanuel Cățe. Pe lângă pivotul lui U-BT Cluj-Napoca, s-au mai consemnat și alte prestații excelente ale jucătorilor autohtoni.

Iată care au fost cele mai bune evoluții ale baschetbaliștilor români:

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Jucătorul în vârstă de 26 de ani are medii de 15.7 puncte, 7.3 recuperări și 2.3 pase decisive în acest sezon, pe plan intern. În duelul cu CSM Galați, câștigat cu 117 la 100, Cățe a realizat un double-double: 20 de puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive, un capac și 30 la eficiență.

Eduard Roschnafsky (U-BT Cluj-Napoca)

Tânărul sportiv al lui U-BT s-a dezlănțuit în confruntarea cu trupa lui Florin Nini, adunând 17 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și un capac. Roschnafsky a jucat aproape 17 minute și a terminat cu 6/10 la aruncările de două puncte (60%), 1/1 la aruncările de trei puncte (100%) și 2/2 la linia de libere (100%). Drept consecință, fiul fostului mare baschetbalist, Bruno Roschnafsky, a avut +22 la eficiență, consemnând cea mai bună prestație a sa la nivel de seniori.

Marius Ciotlăuș (CSM Galați)

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Galați a adus față în față jucătorii autohtoni ai celor două tabere, iar un alt remarcat a fost Ciotlăuș, care a strâns 15 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții.

Baschetbalistul în vârstă de 27 de ani a avut 4/6 din acțiune (67%) și 5/8 de la linia de libere (62%), având 21 de unități ale eficienței.

Tudor Gîrbea (CS Rapid București)

Formația lui Tudor Costescu s-a impus fără probleme în fața lui CSM Târgu Jiu, câștigând la o diferență de 36 de puncte: 94-58. Un merit important l-a avut Gîrbea, care a fost aproape de un double-double: 15 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive.

Baschetbalistul lui Rapid a aruncat de 12 ori și a marcat jumătate din aruncările încercate, având un indice al eficienței de +20.

Cătălin Baciu (CSM Oradea)

Pivotul lui CSM Oradea și-a ajutat echipa să câștige pe terenul lui CSM Ploiești (85-62), continuând șirul evoluțiilor solide din acest sezon. Baciu a marcat 14 puncte și a strâns 10 recuperări, două dintre ele fiind obținute în ofensivă.

De asemenea, jucătorul clujean a obținut cinci faulturi, a pus un capac și a contabilizat 19 unități la capitolul eficienței.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    s a trezit
    forzza baciu

    cu 5 luni în urmă (12.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!