Stiri Vulturi

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a cincea a LNBM

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a cincea a LNBM

În etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-au consemnat mai multe prestații solide ale jucătorilor autohtoni. Iată care este echipa ideală a românilor în această rundă:

Bogdan Popa (CSM Ploiești)

Cu 18 puncte, 8 recuperări, 2 capace, o pasă decisivă și o intercepție, Popa a ajutat-o pe CSM Ploiești să se impună în fața lui CSM Focșani cu scorul de 78 la 67. Jucătorul naționalei României a aruncat excelent de la distanță (3/4 – 75%) și a avut un indice al eficienței de +22.

Rolland Torok (CSM Constanța)

Fiind lipsită de câțiva jucători de bază, CSM Constanța a fost învinsă, pe teren propriu, de CSM Oradea, scor 75-81. Liderul gazdelor a fost Torok, care a strâns 18 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și un capac, având o singură ratare din acțiune (6/7 – 86%). Baschetbalistul autohton a jucat toate cele 40 de minute și a adunat 21 de unități la capitolul eficienței.

Andrei Calenic (CSM Galați)

Trupa lui Florin Nini s-a impus cu 86 la 75 în fața Lagunei București, câștigând trei din cele patru sferturi. Unul dintre cei mai buni jucători ai lui CSM Galați a fost Calenic, autor a 14 puncte și 6 recuperări. Din păcate, acesta a adunat cinci faulturi și a fost eliminat, însă a apucat să ajungă la +18 la eficiență.

Marius Ciotlăuș (CSM Galați)

O prestație solidă a avut și Ciotlăuș, colegul lui Calenic de la Galați, care a contabilizat 13 puncte (6/9 – 66%), 4 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție, un capac și un indice al eficienței de +16.

Mihai Măciucă (U-BT Cluj-Napoca)

După evoluția foarte bună din duelul cu SCM Timișoara, Măciucă și-a ajutat echipa să se impună pe terenul lui CS Dinamo București: 78-71. Tânărul jucător s-a remarcat cu 13 puncte, 5 recuperări și 2 intercepții, adunând 16 unități la capitolul eficienței.

*foto: Facebook - CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!