Stiri Vulturi

Cum arată Brazilia, naționala cu care se duelează România pentru un loc în semifinalele de la Chengdu

Cum arată Brazilia, naționala cu care se duelează România pentru un loc în semifinalele de la Chengdu

România se duelează cu Brazilia pentru un loc în semifinalele Jocurilor FISU de la Chengdu. Meciul din sferturi este programat miercuri, 2 august cu începere de la ora 10:00, ora țării noastre.

Am făcut o trecere în revistă a jucătorilor cu care Brazilia s-a prezentat la competiția din China. Un singur jucător a jucat în străinătate, este vorba de Caio Pacheco, care jucat în NBA G-League. În rest, toți jucătorii provin din prima ligă a Braziliei, cu Pinheiros, Corinthians și Paulistano principalele echipe reprezentate.

Joans Buffat – Pinheiros

A jucat 38 de partide în liga din Brazilia în sezonul precedent și a avut medii statistice de 10.3 puncte, 3.7 recuperări și 2.6 pase decisive. În vârstă de 23 ani, Buffat este un produs al echipei din Sao Paolo, pentru care a debutat în 2019 la nivel profesionist.

Paulo Barbosa – SESI Franca

Un fundaș care a evoluat în liga U20 a Braziliei. În 11 partide în competiție a avut cifre de 13.7 puncte, 3.9 recuperări și 2.0 pase decisive. Tot pentru formația amintită a jucat 24 de meciuri în liga braziliană, dar fără un aport semnificativ.

Lucas Seiwert – Sao Paolo

Un pivot de 2.08 metri și în vârstă de 26 de ani, cu experiență la nivel universitar nord american (University of Colorado) și cu multe partide în prima ligă din Brazilia. În ultima stagiune a jucat la Sao Paolo FC cu medii statistice de 8.7 puncte și 2.9 recuperări în 42 de partide disputate.

Daniel Onwenu – Corinthians

În vârstă de 23 ani, Onwenu este un jucător de pozițiile 2-3. A bifat 33 de partide în prima ligă a Braziliei cu cifre de 5.4 puncte, 1.9 recuperări și 1.0 pase decisive.

Dikembe Andre – Pinheiros

Pivot de 2.06, care activează tot în prima ligă din Brazilia, la Pinheiros. A jucat 38 de meciuri în sezonul recent încheiat, cu 10.5 puncte, 8.0 recuperări și 1.9 pase decisive. A avut un season-high de 26 de puncte, respectiv 16 recuperări.

Guilherme Braga – Paulistano

Extremă de 1.98 metri, cu 37 de meciuri în sezonul trecut din Brazilia și 12.1 puncte, 5.3 recuperări și 1.8 pase decisive.

Rafael Munford – Pinheiros

O extremă de 1.95 metri, care a avut cifre impresionante, de 15.6 puncte, 7.1 recuperări și 1.7 pase decisive, în sezonul precedent din Brazilia. De curând a semnat cu Tizona Burgos, în liga secundă din Spania.

Felipe Sandoval – Pinheiros

Un conducător de joc de 25 de ani și înalt de 1.88, care s-a remarcat în stagiunea precedentă din Brazilia cu 7.1 pase decisive pe meci, plus 10.6 puncte și 2.8 recuperări.

Victor Andre Camilo – Paulistano

Pivot de 2.03 metri, care a a avut cifre de 9.9 puncte, 5.1 recuperări și 1.3 pase decisive în sezonul precedent din Brazilia.

Joao Marcelo (Maozinha) – Corinthians

A fost aproape să încheie stagiunea precedent în double-double, având medii de 11.2 puncte și 9.8 recuperări, pentru o extremă de 1.98 metri.

Caio Pacheco

Este un jucător cu experiență internațională. A cochetat cu UCAM Murcia și Pesaro, dar cele mai multe meciuri în Europa la prims la MKS Dabrowa Gornicza din Polonia. în ssezonul precedent a jucat în NBA G League cu cifre de 6.7 puncte, 2.8 pase decisive și 1.8 recuperări.

Adyel Borges – Paulistano

Conducător de joc de 1.88, cu 39 de meciuri în sezonul precedent al primei ligi din Brazilia și medii de 13.3 puncte, 3.3 recuperări și 2.3 pase decisive în medie pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!