Stiri Vulturi

Cum arată lotul României pentru meciurile din Valencia

Cum arată lotul României pentru meciurile din Valencia

Naţionala României de baschet masculin va face deplasarea săptămâna care urmează la Valencia, acolo unde va juca meciurile cu Polonia şi Spania din preliminariile FIBA EuroBasket 2022.

Pandemia de coronavirus nu a ocolit însă lotul lui Tudor Costescu. Din informaţiile noastre, cel puţin patru jucători au coronavirus. Este vorba despre Tudor Gheorghe (BCM U Piteşti), Nandor Kuti (U-BT Cluj), Bobe Nicolescu (CSM CSU Oradea) şi Dragoş Diculescu (SCM U Craiova. Absenţa primilor doi a fost anunţată şi de cluburile pentru care cei doi sportivi evoluează, în timp ce ultimii doi sportivi au fost depistaţi pozitiv încă de la testarea din 16 noiembrie. Totodată, infectat cu covid-19 ar fi şi antrenorul secund, Shone Markovic.

Astfel, lotul cu care Tudor Costescu se va deplasa la meciurile din Spania este următorul:

Lucas Tohătan (CSU Sibiu)
Mirel Dragoste (SCM Timişoara)
Tudor Gîrbea (CSO Voluntari)
Tudor Fometescu (CSM CSU Oradea)
Marcu Badiu (CSO Voluntari)
Ştefan Grasu (U-BT Cluj)
Mihai Măciucă (BCM U Piteşti)
Bogdan Popa (BCM U Piteşti)
Ionuţ Berceanu (Dinamo Ştiinţa)
Cătălin Baciu (CSM CSU Oradea)
Rareţ Uţă (BCM U Piteşti)
UPDATE: Giordan Watson a fost convocat de urgență la echipa națională a României

Acolo vor face joncţiunea cu lotul naţionalei şi cei doi stranieri. Este vorba despre Kris Richard (Zielona Gora) şi Emanuel Căţe (UCAM Murcia).

România va merge în Valencia cu un palmares de 0-2, după înfrângerile cu Spania şi Israel. „Vulturii” vor juca pe 28 noiembrie, de la ora 17:30, contra Poloniei, în timp ce pe 30 noiembrie, de la ora 20:30, naţionala va întâlni Spania.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!