Stiri Vulturi

David Vida rămâne la CSO Voluntari, conform agenției care îl reprezintă

David Vida rămâne la CSO Voluntari, conform agenției care îl reprezintă

CSO Voluntari a fost extrem de activă pe piața transferurilor până în acest moment al off-seasonului. Ilfovenii au anunțat că Ainars Bagatskis (antrenor principal), Dan Ioan (antrenor secund), Lucas Tohătan, Robert Dan și Ionuț Voicu rămân la echipa alb-albastră și, de asemenea, au anunțat opt transferuri: Titus Nicoară, Laszlo Polyak, Cristian Cotoară, Alexandru Olah, Keshawn Feazell, Mihail Miseailo, Trevon Allen și Alex Ruban (antrenor de individualizare).

În această seară, Sabin Gherdan, agentul care îl reprezintă pe David Vida, a anunțat că și acesta va rămâne la CSO Voluntari în stagiunea 2023-2024.

„David Vida rămâne la CSO Voluntari - Baschet și în sezonul 2023/2024!

Loialitatea este una dintre calitățile care îl caracterizează pe David având în vedere că a acceptat să își prelungească foarte devreme contractul cu dubla deținătoare a Cupei României, înca din luna martie. De asemenea, după o accidentare serioasă la umăr, suferită în seria din playoff cu CSU Sibiu, David a decis să aștepte finalul sezonului pentru a se opera și a tras din dinți pentru a-și ajuta echipa în playoff, cu riscul apariției unor complicații.

Multă sănătate, David, și mult succes în noul sezon!”, este anunțul făcut pe pagina personală de Facebook.

David Vida a sosit la Voluntari în 2021 și, în stagiunea precedentă, a avut medii de 4.4 puncte și 2.2 recuperări.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Partea aia cu "conform agenției care îl reprezintă" e cheia în care trebuie citit articolul.

    cu 9 luni în urmă (02.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!