Stiri Vulturi

Debut nefast pentru Dragoș Diculescu în BNXT League

Debut nefast pentru Dragoș Diculescu în BNXT League

Dragoș Diculescu n-a avut parte de cel mai fericit debut în BNXT League, în maioul celor de la Lanstede Hammers Zwolle. Formația sa a pierdut pe teren propriu meciul cu Heroes Den Bosch, scor 49-65.

A fost o partidă bizară, în care cele două echipe s-au întrecut în ratări. Zwolle a avut 7/35 de la 3 puncte în timp ce Den Bosch a avut 14/41 de la 2 puncte. La pauză oaspeții conduceau cu 19-30, Zwolle s-a apropiat cel mai mult la 9 puncte pe finalul sfertului al treilea, dar Den Bosch a gestionat mai bine ultimul sfert și a câștigat în cele din urmă pe terenul formației lui Diculescu.

Dragoș Diculescu a avut parte de un debut mai puțin fericit pentru Zwolle. Tânărul jucător român, unul dintre cei mai buni marcatori ai olandezilor în presezon, a fost principalul marcator pentru trupa sa în prima repriză. Din păcate, în a doua jumătate a partidei nu a mai avut parte de realizări și a ieșit de pe teren cu 5 faulturi, după ce a primit un fault tehnic cu 4:12 rămas de jucat. El a strâns în total 8 puncte, cu 3/11 din acțiune și 2/8 de la 3 puncte. Totodată, Diculescu a mai avut 4 recuperări, o pasă decisivă dar și 6 turnovers.

Austin Price a fost cel mai bun marcator de la Den Bosch, cu 14 puncte, în timp ce pentru Zwolle Ralf de Pagter a reușit un double-double, cu 12 puncte și 10 recuperări, iar Naba Echols a marcat și el 12 puncte.

Dragoș Diculescu va avea șansa să își ia revanșa miercuri, pe terenul celor de la Basketbal Academie Limburg.

*foto: instagram

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!