Stiri Vulturi

Denis Bădălău, MVP-ul României în partida cu Ucraina

Denis Bădălău, MVP-ul României în partida cu Ucraina

România a obținut o victorie într-o manieră convingătoare cu Ucraina, revenind după un prim sfert modest. Tricolorii s-au impus cu 88-57 și au două victorii, respectiv o înfrângere în grupa D a Campionatului European U16 Masculin - Divizia B.

Denis Bădălău a fost principalul marcator al tricolorilor în acest duel, el terminând cu 17 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace, pentru +26 la +/- și un index de 18 unități la eficiență. Pe lângă cifrele menționate, căpitanul României a comis două greșeli personale și a pierdut într-o ocazie posesia.

La nivelul aruncărilor a stat cu 6/12, majoritatea venind din interiorul arcului de cerc (5/11), iar de la distanță a avut 1/1. Denis a fost românul trimis cel mai des la linia de fault, unde a avut 4/6.

Dintre titulari, Bădălău a jucat cele mai multe minute și a fost urmat pe lista marcatorilor de Șerban Horga, cei doi având împreună 31 de puncte din totalul celor 88.

Toți „vulturii” care au jucat împotriva Ucrainei au putut să-și treacă numele pe lista marcatorilor și România a încheiat cu un procentaj de 53% din acțiune, pe lângă 40 de recuperări și 23 de assist-uri.

Tricolorii se vor duela luni, 15 august, cu Germania. Meciul o să înceapă la ora 13.45 și va putea fi urmărit pe YouTube - The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!