Stiri Vulturi

Detalii despre comercializarea biletelor la următoarele două meciuri ale Vulturilor

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.02.2023

Detalii despre comercializarea biletelor la următoarele două meciuri ale Vulturilor

Naționala de baschet masculin a României își joacă ultimele meciuri din faza a doua a pre-calificărilor pentru Eurobasket 2025 în săptămâna care urmează. Tricolorii vor da piept cu Bulgaria și Cipru în două meciuri programate pe teren propriu.

Partida cu Bulgaria este decisivă în vederea șanselor de calificare pentru Vulturi. Aceștia au nevoie de un succes la cel puțin 12 puncte pentru a rămâne în calcule înaintea ultimei etape. În tur, vecinii noștri s-au impus cu 84-72.

Acest meci va aduce și un moment important pentru orașul Pitești. Confruntarea de joi va reprezenta inaugurarea noii săli ultra-moderne, Pitești Arena, viitoarea casă a celor de la FC Argeș Basketball. La aproximativ doi ani și jumătate de la startul lucrărilor, va avea loc primul meci din această sală.

De astăzi au fost puse în vânzare și biletele pentru aceste două jocuri, momentan doar în format online pe www.biletel.ro. De mâine, acestea se vor putea achiziționa de la casa de bilete, amplasată la intrarea în sală. Iată lista de prețuri a biletelor

  • Peluze – 20 de lei
  • Tribune – 30 de lei
  • VIP + Acces Auto (parcare subterană) – 100 de lei

România va juca împotriva Bulgariei joi, 23 februarie, de la ora 19:00 și împotriva Ciprului duminică, 26 februarie, de la ora 19:30. Ambele dispute vor avea loc în Pitești Arena și reprezintă primele jocuri în noua sală din județul Argeș.

*foto: eurosport.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    O noua sala
    foarte frumos si la cit mai multe in toata tara.
    Din cite stiu o premiera sau o inaugurare nu poate sa aiba loc decit o singura data, de aceea formularea "Confruntarea de joi va reprezenta inaugurarea noii săli ultra-moderne" nu stiu daca este corecta deoarece in noua sala a avut loc o competirie de judo cu spectatori, deci practic a fost inaugurata. In schimb formularea : "Ambele dispute vor avea loc în Pitești Arena și reprezintă primele jocuri în noua sală din județul Argeș." este cit se poate de corecta. Da asta este adevarat ca au loc primele meciuri de baschet oficiale. Uf, gata nu ma mai uit la "circotasi" !

    cu 1 an în urmă (18.02.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Si totusi
      am uitat ceva.
      Foarte multi se pling de preturile pe care le gasesc in Cluj. Pai la BT Arena parcarea este 1 leu/ora parca. La Pitesti parchezi doar daca esti VIP si dai 100 lei pe bilet ?

      cu 1 an în urmă (18.02.2023)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      E gratis parcarea
      Intri înainte d meci si după meci barierele sunt ridicate:).

      cu 1 an în urmă (18.02.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!