Stiri Vulturi

Double-double pentru Emi Cățe în confruntarea cu Albania

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.02.2022

Double-double pentru Emi Cățe în confruntarea cu Albania

Reprezentativa României de baschet masculin a obținut o victorie categorică în fața Albaniei în precalificările pentru EuroBasket 2025. Tricolorii s-au impus cu 101-84 în meciul din Sala Olimpia din Ploiești.

Emanuel Cățe a confirmat forma bună etalată în Final 8-ul Copei del Rey și a fost cel mai bun „vultur” în meciul de joi seară. Pivotul Murciei a terminat cu 15 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și un capac.

Emi a fost liderul la eficiență al acestui meci, cu un indice de +27. Naționala lui Dragan Petricevic a fost la +26 în cele 21 de minute petrecute de pivot pe parchet. Acesta a terminat cu 100% din acțiune (7/7), iar singura ratare a venit de la linia de libere.

Următorul meci pentru „Vulturi” va avea loc în data de 30 iunie, pe teren propriu, împotriva Luxemburgului.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!