Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu a avut încă o prestație solidă pentru Zwolle

Dragoș Diculescu a avut încă o prestație solidă pentru Zwolle

Landstede Hammers a început cu un eșec seria din semifinalele playoff-ului ligii olandeze, 79-91 cu ZZ Leiden în meciul disputat marți (10.05). Dragoș Diculescu a prins încă un meci foarte bun pentru Zwolle.

Diculescu a fost al doilea marcator al echipei, cu 19 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive în 32 de minute petrecute pe parchet din postura de titular. Internaționalul român a avut 7/11 din acțiune, cu 6/8 din interiorul arcului de cerc și 1/3 de la distanță, iar de la linia de fault a terminat cu 4/4.

Zwolle n-a condus niciodată pe terenul lui ZZ Leiden, diferența maximă fiind de 20 de puncte în favoarea adversarilor, care s-au impus cu 91-79.

Naba Echols a contribuit cu 24 de puncte și 4 assist-uri pentru Landstede Hammers, fiind singurul jucător, alături de Diculescu, în double digits la nivelul punctelor. De partea cealaltă, Jhonathan Dunn s-a remarcat cu 29 de puncte și 6 recuperări pentru Leiden.

Cu prestația de pe terenul lui ZZ Leiden, Dragoș Diculescu a ajuns la patru partide consecutive încheiate cu minim 10 puncte marcate, după revenirea în urma accidentării care l-a ținut departe de parchet două luni având 7 jocuri din 12 în double digits.

Meciul doi al seriei are loc astăzi, 12 mai, pe terenul lui Zwolle. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

*foto: landstedehammers.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!