Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu a fost principalul marcator pentru Zwolle în eșecul cu Den Bosch

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.10.2022

Dragoș Diculescu a fost principalul marcator pentru Zwolle în eșecul cu Den Bosch

Landstede Hammers Zwolle a debutat cu un eșec în prima rundă din BNXT League. Elevii lui Herman van den Belt au pierdut cu scorul de 63-80 în fața celor de la Heroes Den Bosch.

Adversarii echipei la care evoluează Dragoș Diculescu nu s-au aflat la primul meci oficial în noua stagiune. Den Bosch a jucat în preliminariile Basketball Champions League, unde a fost eliminată de Unicaja Malaga, iar apoi a câștigat SuperCupa Olandei în fața lui Donar Groningen.

Landstede Hammers a început mai bine partida și a preluat inițiativa, reușind să pună un avans de cinci lungimi pe tabelă după primul sfert (23-16). Acest avantaj aproape s-a triplat în al doilea sfert și scorul a ajuns la 36-22, dar la pauza mare, Zwolle conducea doar cu 41-36.

Sfertul al treilea a întors soarta partidei în favoarea lui Diculescu & co. Un run de 12-0 în finalul penultimului parțial ducea scorul la 63-51 pentru Den Bosch. Avantajul a crescut cu alte nouă puncte în ultimele 10 minute, iar scorul final a fost 63-80.

Dragoș Diculescu a avut un debut oficial de sezon foarte bun și a fost cel mai bun marcator al lui Zwolle în partida de pe teren propriu. Internaționalul român a încheiat cu 16 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. El a transformat 5/12 aruncări din acțiune, 4/8 de la distanță și 2/3 de la linia de aruncări libere.

Felix Terins l-a urmat cu 15 puncte și 3 recuperări. Din tabăra adversă, s-au remarcat Chris-Ebou Ndow și Kobe Webster cu câte 16 puncte. Thomas Van Der Mars a încheiat cu 10 puncte și 15 recuperări.

Următorul meci pentru Landstede Hammers Zwolle este programat vineri, 7 octombrie, de la ora 20:45, pe terenul celor de la Feyenoord.

*foto: Dieter Jans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!