Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu, contribuție importantă împotriva campioanei Olandei

Dragoș Diculescu, contribuție importantă împotriva campioanei Olandei

Landstede Hammers, echipă la care activează Dragoș Diculescu, a câștigat amicalul de pe terenul lui ZZ Leiden, campioana în exercițiu a Olandei, scor 85-74.

Internaționalul român a fost titularizat și a contribuit activ la succesul formației sale. Dragoș a jucat aproximativ 23 de minute și a adunat 14 puncte, cu procentaje de 33,3% la două puncte (1/3) și 50% (4/8) la trei puncte. De altfel, Diculescu a fost cel de-al treilea marcator al lui Hammers, după Nigel van Oostrum, autor a 17 puncte și  Naba Echols, care a terminat partida cu 15 puncte. 

Cele două grupări olandeze se vor duela din nou luni, 6 septembrie, de această dată la Zwolle, pe terenul lui Hammers. Pentru ZZ Leiden, returul meciului amical va fi ultimul înaintea debutului în preliminariile Basketball Champions League. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!