Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu: Cuvântul de ordine impus de antrenor este „Victorie”. Video

Dragoș Diculescu: Cuvântul de ordine impus de antrenor este „Victorie”. Video

România va debuta duminică, 28 noiembrie, în precalificările FIBA EuroBasket 2025, pe terenul celor din Luxemburg. Meciul va fi primul pentru Dragan Petricevic pe banca „Vulturilor”. Dragan a convocat un lot foarte tânăr pentru această acțiune.

Cu toate acestea unul dintre cei doi stranieri ai noștri, Dragoș Diculescu, s-a arătat extrem de mulțumit de felul în care s-a lucrat la națională în acest cantonament, într-un scurt interviu acordat baschet.ro.

„Atmosfera este bună. Suntem determinați să facem rezultate bune în această grupă. Suntem conștienți de faptul că nu suntem într-o poziție bună în momentul acesta. Cred eu că echipa națională merită aceste victorii din grupa aceasta. Cuvântul de ordine impus de antrenor este „Victorie”. Trebuie să avem o mentalitate corectă, de învingători și trebuie să reușim să clădim pas cu pas o națională mai puternică și experimentată totodată datorită faptului că acumulăm meciuri în fiecare fereastră”.

Diculescu, jucător în BNXT League la Lanstede Hammers Zwolle, ne-a vorbit și despre duelul contra formației luxemburgheze:

„Meciul cu Luxemburg este unul care trebuie tratat cu maximă seriozitate. Au jucători de calitate. Unul dintre ei este în liga în care sunt și eu și are statistici destul de reușite. Nu trebuie tratați cu superioritate. Trebuie să mergem acolo într-un public ostil, căci cu siguranță vor avea suporteri, și trebuie să ne facem treaba și să mergem acasă victorioși.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Partida dintre Luxemburg și România se joacă de la ora 18:00 și va putea fi urmărită pe canalul de youtube al FIBA.

Cu Dragoș Diculescu ne vom reîntâlni săptămâna viitoare într-un nou episod al podcast-ului baschet.ro.

*foto: FRB/Alina Cojocaru

3 comentarii la aceasta stire:
  • Ciucâ :

    ?!
    "Unul dintre jucatori lor este ın liga ın care sunt şi eu şi are statistici destul de bune " spune dragos şi mâ uit pe ele şi ce sâ vâd:16.7 pcte 3.7 recuperari 2.2 asisturi?!ca sâ fie bune ce ar trebui sâ mai facâ jucâtorul respectiv. Din cate am inteles din reportajul de pe united hoops te ai simțit nedreptatit de costescu, mâine sper ca burticutâ sa ti dea minutele pe care crezi câ le meriti şi sâ ne arati ce poti. Mult succes

    cu 2 ani în urmă (28.11.2021)
    • uplifter:

      Re
      Tu cine ești de îți permiți să-l jignești pe dl Petricevic? Nesimțit si prost vad ca sigur ești ca să te exprimi asa în ceea ce-l privește.
      Am înțeles ca ești un mare admirator al dlui Costescu, dar ce vina are dl Petricevic ca l-a înlocuit?

      cu 2 ani în urmă (28.11.2021)
    Raspunde
  • Ciucâ :

    Liftuleț
    Voi aveți voie sâ jigniti dar nu sunteti nesimtiti şi prosti bravo vouâ. Ce jignire nu are burticutâ şi nu stâ pe scaun?!bineinteles câ nu are nicio vinâ câ nu el sa pus selectioner, cred câ a râmas şi surprins la ce rezultate are. De nini ce sâ mai zicem!selectia jucâtorilor am comentato doar câ inaintea lui erau multi antrenori mai buni care meritau sâ fie acolo

    cu 2 ani în urmă (28.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!