Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu, prestație excelentă în primul meci al seriei împotriva lui Feyenoord

Dragoș Diculescu, prestație excelentă în primul meci al seriei împotriva lui Feyenoord

Landstede Hammers a oprit o serie de 10 înfrângeri la rând și a putut câștiga primul meci din playoff-ul BNXT League, pe partea olandeză, în propriul fief împotriva lui Feyenoord Rotterdam, scor 88-79. În meciul de marți, 3 mai, Dragoș Diculescu a ieșit în evidență pentru Zwolle.

Internaționalul român a totalizat 22 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă în puțin peste 38 de minute pe parchet din postura de titular. Diculescu a adunat și 4 greșeli personale, având la final +11 la +/- și 20 de unități la eficiență.

Dragoș Diculescu a avut 8/16 din acțiune, fiind foarte precis de la distanță (4/6), iar de la linia de fault nu a greșit, pentru 2/2.

Landstede Hammers a condus la trei posesii diferență la pauza partidei, 39-31, iar în sfertul trei s-a putut desprinde la +12, diferența maximă în această partidă fiind de 15 puncte pentru Zwolle. Echipa lui Dragoș Diculescu s-a impus cu 88-79 la final.

Jarrid Rhodes a răspuns cu 30 de puncte și 9 recuperări pentru Feyenoord, fiind principalul marcator al partidei.

Diculescu a reușit pentru a patra oară în acest sezon de BNXT League să marcheze 20+ puncte, recordul său stagional fiind de 23. După meci, românul a oferit câteva declarații pentru canalul de YouTube al echipei Landstede Hammers, unde a adăugat următoarele:

„Suntem fericiți, dar nu satisfăcuți. E doar o victorie. Am fost în situații multiple aproape să câștigăm în Elite Gold, dar nu ne-a reușit. Este un sentiment plăcut să obținem victoria, pentru că aceasta este mentalitatea noastră. Vrem să câștigăm de fiecare dată când intrăm pe parchet. N-am putut face asta timp de 10 meciuri consecutive, dar acum suntem pregătiți să câștigăm. A fost un meci interesant. Am jucat bine în ofensivă, dar în defensivă avem multe lucruri de pus la punct. Sunt multe lucruri de învățat din acest joc și trebuie să revenim la muncă. Cred că la recuperările lor ofensive puteam să fim mai atenți, dar la finalul zilei avem 1-0 și suntem fericiți, însă mai sunt lucruri de făcut și suntem pregătiți.”

Meciul doi al seriei va avea loc la Rotterdam, echipa lui Diculescu putând șansa să acceadă în următoarea rundă de playoff dacă învinge.

*foto: landstedehammers.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!