Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu, principalul marcator pentru Zwolle în eșecul drastic de pe terenul lui Oostende

Dragoș Diculescu, principalul marcator pentru Zwolle în eșecul drastic de pe terenul lui Oostende

Landstede Hammers Zwolle a suferit un nou eșec în Elite Gold din BNXT League, de data această fiind învinsă categoric în fieful lui Filou Oostende, 97-52.

Echipa lui Dragoș Diculescu nu a reușit să marcheze mai mult de 16 puncte în vreun sfert, cea mai bună prestație ofensivă venind în parțialul inaugural, pe care Oostende l-a adjudecat cu 25-16 în fața lui Zwolle.

Landstede Hammers a reușit cu greu să depășească borna celor 50 de puncte marcate și a scăpat la limită fără să încaseze suta, Filou Oostende impunându-se cu 97 la 52. Acesta este al șaselea eșec în opt meciuri din Elite Gold pentru Zwolle.

Dragoș Diculescu a fost principalul marcator al echipei, românul venind de pe bancă și a petrecut 27 de minute pe parchet, perioadă în care a contribuit cu 14 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție, la final având 13 index la eficiență. Dragoș a stat cu 6/12 din acțiune, majoritatea aruncărilor bune fiind de două puncte.

Din tabăra lui Oostende cei mai buni marcatori au fost Alexander Barcello și Tre’Shawn Thurman cu 17, respectiv 15 puncte.

A fost al doilea meci consecutiv pentru Diculescu în double figures în această fază a BNXT League, după ce a reușit această performanță și cu Mechelen în runda precedentă.

Zwolle stă cu 2-6 bilanț în Elite Gold și are următorul meci pe 23 aprilie, acasă contra lui Spirou Charleroi.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!