Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu și colegii săi au obținut a patra victorie consecutivă

Dragoș Diculescu și colegii săi au obținut a patra victorie consecutivă

Sâmbătă, 5 noiembrie, Landstede Hammers Zwolle a jucat un nou meci în liga BNXT, adversară fiind Den Helder Suns. Gruparea lui Hermann Van Den Belt a controlat jocul de la început până la final și s-a impus la o diferență de 22 de puncte: 93-71.

Dragoș Diculescu și colegii săi și-au arătat supremația încă din primul sfert, adjudecat cu scorul de 27 la 17. În actul secund, oaspeții nu au ridicat piciorul de pe accelerație și, astfel, și-au dublat avantajul: 52-32.

După revenirea de la vestiare, Zwolle și-a permis să se relaxeze și a urmat o repriză secundă mai echilibrată. Trupa manageriată de Aco Todorov și-a menținut avantajul, nu i-a permis adversarei să se apropie și, în cele din urmă, a câștigat cu 93 la 71.

Diculescu a jucat 29 de minute și a adunat 12 puncte (5/14), 7 recuperări și 5 pase decisive, terminând cu un indice al eficienței de +12. Cei mai buni baschetbaliști ai lui Zwolle au fost Ralf De Pagter (12 puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții, un capac) și Boyd Van Der Vuurst (23 de puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive).

De partea cealaltă, s-au remarcat Darius Banks (13 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive), Jake Biss (13 puncte, 2 recuperări) și Dyon Halman (11 puncte, 10 recuperări).

Datorită evoluției din Sporthal Sportlaan, Landstede Hammers Zwolle a obținut a patra victorie consecutivă și a ajuns la un bilanț de 5-2, ocupând deocamdată primul loc în Olanda. Acum urmează o pauză de două săptămâni pentru formația al cărei căpitan este Dragoș Diculescu, următoarea partidă fiind programată în 20 noiembrie, pe teren propriu, contra lui Yoast United.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!