Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu și Zwolle obțin o victorie facilă în BNXT League

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.11.2021

Dragoș Diculescu și Zwolle obțin o victorie facilă în BNXT League

Landstede Hammers Zwolle a urcat pe locul 4 al grupei A în BNXT League după victoria categorică de pe teren propriu, cu Hague, scor 95-58. Antrenorul Herman van den Belt nu a fost alături de echipa sa fiindcă a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Zwolle a început excelent partida și s-a distanțat din primul sfert al confruntării la 16 puncte (23-7). Oaspeții nu au reușit să echilibreze balanța până la pauză, ba din contră, Landstede Hammers au reușit să intre la cabine cu un ecart de 23 de puncte (44-28).

Gazdele meciului de duminică nu le-au permis adversarilor să se apropie în partea a doua, pentru a ridica nivelul de suspans din finalul încleștării. Sfertul patru a fost de succes pentru cei de la Zwolle, care au mărit avansul cu încă 13 puncte pentru a câștiga în cele din urmă cu 95-58.

Dragoș Diculescu a avut o nouă prestație reușită în BNXT League. Internaționalul român a înregistrat 18 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări. Diculescu a înscris de 4 ori din 7 încercări de trei puncte.

Dragoș are medii de 13 puncte, 5.6 recuperări și 3.6 recuperări în primele opt meciuri ale sezonului în BNXT League.

Echipa sa are un bilanț de 5 victorii și 3 înfrângeri până în acest moment și ocupă locul 4 în BNXT League. Podiumul este alcătuit din Den Bosch, Leiden și Feyenoord.

Următorul meci pentru Landstede Hammers Zwolle este cel cu Amsterdam de sâmbătă, 13 noiembrie.

*foto: Facebook/Landstede Hammers

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!