Stiri Vulturi

Dragoș Diculescu și Zwolle suferă a patra înfrângere în Elite Gold - BNXT League

Dragoș Diculescu și Zwolle suferă a patra înfrângere în Elite Gold - BNXT League

Landstede Hammers a cedat clar pe terenul lui Filou Oostende în cel de-al patrulea meci din Elite Gold - BNXT League, scor 54-83 miercuri seara (30.03). Zwolle are 0-4 bilanț în această fază a competiției.

Oostende a debutat cu 31-8 în sfertul inaugural, avantajul fiind apoi constant de peste 20 de puncte în favoarea belgienilor, la pauză intrându-se cu 50-26.

Ecartul a continuat să crească și Oostende a început cu un run de 11-0 sfertul trei, pentru a merge la 61-26, diferența maximă înregistrându-se la 71-34, cu puțin sub două minute rămase din acest parțial. Zwolle a trecut până la final de borna celor 50 de puncte marcate, dar a pierdut clar, Filou Oostende impunându-se cu 83-54.

Dragoș Diculescu a jucat 30 de minute în acest meci, perioadă în care a contribuit cu 6 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă pentru Zwolle. Internaționalul român a avut 2/11 din acțiune, pierzând posesia de 6 ori și a comis 3 greșeli personale, pentru -5 la eficiență și -29 la +/-.

Levi Randolph a terminat cu 19 puncte pentru Oostende, principalul marcator al partidei venind din tabăra lui Landstede Hammers, Noah Dahlman adăugând 20 de puncte și 8 recuperări.

Zwolle are 0-4 în Elite Gold - BNXT League și următorul joc îl va avea pe teren propriu duminică, 3 aprilie, în compania lui Belfius Mons-Hainaut.

*foto: Facebook Basketbalclub Oostende

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!