Stiri Vulturi

Echipa lui Dragoș Diculescu a cedat categoric în disputa cu Antwerp Giants

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
09.04.2023

Echipa lui Dragoș Diculescu a cedat categoric în disputa cu Antwerp Giants

Dacă în runda trecută a reușit să obțină primul succes din Elite Gold, Landstede Hammers Zwolle nu a reușit să continue pe trendul ascendent și a pierdut un nou meci în BNXT League. Echipa lui Dragoș Diculescu a ajuns la un bilanș de 1-5 în faza a doua din BNXT League după înfrângerea cu Antwerp Giants, scor 81-64.

Belgianii porneau ca favoriți în această partidă, fiind una dintre cele două echipe neînvinse până la momentul de față din Elite Gold, alături de Kangoeroes Basket Mechelen. Giants și-au respectat acest statut și au dominat primul sfert, pe care l-au câștigat cu 23-8. Al doilea sfert a început și mai rău pentru Diculescu și compania, iar gazdele au înregistrat un run de 20-4. În cele din urmă, la pauza mare, Antwerp conducea cu 43-26.

Zwolle nu a reușit să se mai apropie de adversari în sfertul al treilea, când avansul a crescut încă o dată. Înaintea ultimelor 10 minute, tabela indica 67-40. Sfertul al patrulea a fost singurul câștigat de echipa pregătită de Herman van den Belt, astfel că la capătul celor 40 de minute, scorul era 81-64. A fost a doua victorie pentru Giants în fața lui Zwolle, după ce în meciul tur din Elite Gold, aceștia s-au impus cu 81-57.

Dragoș Diculescu a jucat 25 de minute în meciul de sâmbătă seara și a totalizat 9 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă și 2 mingi pierdute. Baschetbalistul român a înregistrat un index al eficienței de +12, transformând 3/7 aruncări din acțiune, 0/2 de la distanță, respectiv 3/3 de la linia de libere.

Boyd Van Der Vuurst a fost cel mai bun om din tabăra lui Zwolle, cu 13 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Duje Dukan și Jesse Waleson au fost ceilalți doi oameni în double-digits, cu 12, respectiv 11 puncte. Brandon Anderson a fost MVP-ul partidei. Jucătorul lui Antwerp a totalizat 20 de puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive.

Următorul meci pentru echipa lui Dragoș Diculescu are loc vineri, 14 aprilie, de la ora 20:00, când Landstede Hammers Zwolle primește vizita lui Kangoeroes Basket Mechelen.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!