Stiri Vulturi

Echipa lui Dragoș Diculescu a debutat cu o înfrângere în Elite Gold din BNXT League

Echipa lui Dragoș Diculescu a debutat cu o înfrângere în Elite Gold din BNXT League

Landstede Hammers Zwolle a început faza a doua în BNXT League, acolo unde a ajuns din nou în „grupa de aur”, zonă în care primele cinci clasate din Olanda o să joace cu primele cinci din Belgia. În prima partidă, Zwolle a evoluat pe terenul lui Spirou Basket Charleroi sâmbătă seara, 4 martie.

Echipa lui Dragoș Diculescu a cedat acest duel cu 79 la 95, pe sferturi fiind 13-27, 21-26, 21-19 și 24-23. Spirou a putut să facă diferența încă din primul sfert, când în multiple rânduri a mers la o diferență formată din două cifre. Ecartul maxim s-a înregistrat pe parcursul celui de-al treilea sfert, când Spirou a mers la +24.

Dragoș Diculescu a fost titular pentru Landstede Hammers și a jucat timp de 27 de minute, perioadă în care a adunat 9 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție. El a pierdut trei posesii și a avut trei greșeli personale, la final terminând cu un index al eficienței de 8 unități.

Jucătorul român a stat în acest meci cu 3/9 din acțiune, aproape toate încercările sale fiind din spatele arcului de cerc. A fost al treilea meci consecutiv pe care Diculescu l-a încheiat cu 9 puncte marcate.

Coen Stolk a fost liderul lui Zwolle (15 puncte), iar în meci s-a evidențiat Jhivvan Jackson, care a totalizat 45 de puncte pentru Spirou Basket.

În etapa viitoare, Landstede Hammers primește vizita lui Telenet Giants Antwerp, meciul urmând să aibă loc pe 19 martie.

*foto: Facebook Landstede Hammers

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!