Stiri Vulturi

Echipa lui Dragoș Diculescu a pierdut categoric partida cu Mechelen

Echipa lui Dragoș Diculescu a pierdut categoric partida cu Mechelen

Landstede Hammers Zwolle n-a avut vreo șansă în disputa de pe terenul lui Kangoeroes Mechelen din Elite Gold BNXT League. Partidă de sâmbătă, 25 martie, s-a încheiat cu 101-62 pentru belgieni.

Mechelen a terminat primul sfert cu 32-12, apoi nici în următoarele 20 de minute nu a primit 20 de puncte din partea lui Zwolle, în sfertul al doilea fiind 22-13, apoi în al treilea 21-14. Parțialul final a fost cel încheiat la diferența cea mai mică (26-23), per total belgienii obținând un succes categoric, 101 la 62, cel mai mare ecart fiind de 43 de puncte, nu cu mult înainte de final.

Dragoș Diculescu a fost în grupul jucătorilor aflați în double figures pentru Zwolle, el terminând cu12 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții, dar a pierdut și 7 posesii în cele 29 de minute petrecute pe parchet din postura de titular.

Dragoș a avut 3/5 la două puncte și 2/7 din spatele arcului de cerc, însă la libere nu și-a putut transforma încercările și a terminat cu 0/2.

De când a început Elite Gold, Diculescu a fost la cel mai bun joc ofensiv și a încheiat astfel o perioadă de patru partide la rând în campionat în care s-a aflat în single figures la final.

Zwolle este pe locul 8 din 10 echipe în această fază a întrecerii, având 0-3 bilanț. Următorul meci pentru echipa lui Dragoș Diculescu va avea loc pe 29 martie, acasă în fața lui Filou Oostende.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!