Stiri Vulturi

Echipa lui Dragoș Diculescu a pierdut surprinzător ultimul meci din acest an în BNXT League

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.12.2022

Echipa lui Dragoș Diculescu a pierdut surprinzător ultimul meci din acest an în BNXT League

Landstede Hammers Zwolle a pierdut extrem de surprinzător în BNXT League pe teren propriu. Dragoș Diculescu și compania au fost învinși cu 69-79 de Limburg, echipă ce avea un singur succes în 11 etape la ora meciului.

Oaspeții au deschis partida cu cinci puncte consecutive și s-au instalat rapid la conducerea partidei. Landstede Hammers au reușit să strângă rândurile până la finalul primului sfert și chiar au reușit să conducă la un moment dat (16-15). O triplă a celor de la Limburg făcea ca scorul după 10 minute să fie 16-18. Al doilea parțial le-a aparținut gazdelor. Cei de la Zwolle s-au instalat la conducerea partidei și până la pauza mare au reușit să pună pe tabelă un avans de șase lungimi (36-30).

Cei de la Basketbal Academie Limburg au ieșit mai montați de la cabine și au revenit la conducere printr-un run de 10-0. Aceștia au reușit să pună o diferență de două cifre pe tabelă înaintea ultimului sfert (50-60). Gruparea oaspete a menținut balanța echilibrată în ultimul sfert, astfel că avansul a fost conservat până la final și scorul final a fost 69-79.

Dragoș Diculescu a fost cel mai bun om al lui Zwolle în ciuda procentajelor slabe din acțiune (3/13 din acțiune, 2/9 de la distanță). Acesta a reușit totuși să transforme 8/8 aruncări libere și să își treacă în cont 16 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive pentru un indice de +21 la eficiență. Cel mai bun marcator al echipei a fost Duje Dukan cu 19 puncte.

De partea cealaltă, Noe Buteli s-a remarcat cu 20 de puncte și 5 recuperări pentru Limburg. Oshean Brathwaite a adăugat 14 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. Tot 14 puncte a avut și Marques Wilson.

Pentru Landstede Hammers Zwolle, duelul cu Limburg a fost ultimul din acest an. Echipa lui Diculescu are un bilanț de 7-5 în BNXT League, iar în etapa următoare va da piept cu ZZ Leiden, liderul la zi al competiției.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!