Stiri Vulturi

Edward Petrescu îl înlocuiește pe David Vida la echipa națională

Edward Petrescu îl înlocuiește pe David Vida la echipa națională

Săptămâna următoare, naționala masculină a României va disputa încă două jocuri din precalificările Campionatului European de Baschet din 2025, adversarele în această fereastră fiind Cipru și Portugalia.

Aceasta acțiune a Vulturilor nu este deloc simplă atât din punct de vedere al naționalelor pe care le întâlnesc, cât și din cauza multiplelor accidentări survenite în lotul condus de Dragan Petricevic.

Conform paginii oficiale de Facebook a echipei naționale masculine de baschet, șase jucători au fost indisponibili pentru această fereastră, fiind accidentați: Rolland Torok, Ștefan Grasu, Rareș Uță, Radu Vîrnă, Luca Vasile și, ultimul apărut pe această listă, David Vida.

Pentru a-l înlocui pe baschetbalistul lui CSO Voluntari, Dragan Petricevic l-a convocat de urgență la lotul național pe Edward Petrescu, jucător la SCM Timișoara. Așadar, iată cum arată, în acest moment, echipa tricolorilor: Emi Cățe, Lucas Tohătan, Patrick Richard, Tudor Gheorghe, Marcu Badiu, Tudor Fometescu, Nandor Kuti, Mihai Măciucă, Bobe Nicolescu, Edward Petrescu, Bogdan Țîbîrnă, Bogdan Popa, Alexandru Olah.

România va evolua miercuri, 9 noiembrie, împotriva Ciprului, și duminică, 13 noiembrie, în fața Portugaliei.

*foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Vorbim
    Cel putin noi,aici pe site,de aproape zece ani despre reconstructia echipei nationale.A venit Paun,a facut FRB agentie de turism,s-a intors duamna egzperta,aureolata de functii in structurile internationale si noi ne prezentam cu Fometescu,Bogdan Popa si ))))))))Tibarna!!!Dragilor,desi se spune in general ca se poate si mai rau,eu cred ca am ajuns deja pe fundul prapastiei!Pacat de drumul frumos pe care l-a deschis U BT!

    cu 1 an în urmă (05.11.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!