Stiri Vulturi

Elevii vor avea acces gratuit la partida dintre România și campioana mondială, Spania

Elevii vor avea acces gratuit la partida dintre România și campioana mondială, Spania

Mâine, 20 februarie, ora 18:00, România va întâlni campioana mondială la baschet masculin, Spania. Partida se va desfășura în BTarena din Cluj-Napoca și va transmisă în direct pe DigiSport 3. 

Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că elevii vor avea acces gratuit la meciul echipei naționale, pe baza carnetului de elev. 

Partida contează pentru Grupa A a FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers, grupă din care mai fac parte Polonia și Israel. Reamintim faptul că primele trei echipe clasate din fiecare grupă vor face pasul spre turneul final, cu mențiunea că în grupele din care fac parte țări organizatoare se vor califica gazdele și cele mai bine clasate două formații. Țările care vor organiza EuroBasket 2021 sunt: Cehia, Georgia, Italia și Germania. 

*foto: Fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!