Stiri Vulturi

Emanuel Cățe a încheiat încă un sezon în Liga ACB

Emanuel Cățe a încheiat încă un sezon în Liga ACB

Emanuel Cățe a încheiat un nou sezon în Liga ACB alături de UCAM Murcia. 

În ultima partidă din această stagiune, internaționalul român a adunat 21 puncte (9/13 la două puncte și 1/1 la trei puncte), 13 recuperări, 3 capace și o pasă decisivă pentru un indice de 29 la eficiență și unul de +18 la  categoria +/-. Prestația solidă a lui Cățe a ajutat-o pe Murcia să treacă de Casademont Zaragoza, scor  91-68.

În urma acestui ultim rezultat, trupa antrenată de Sito Alonso a încheiat sezonul pe locul 12, cu un record de 16-20. 

Cățe a jucat în toate cele 36 de partide disputate de echipa sa pe parcursul acestei stagiuni. Pivotul a jucat în medie 17 minute pe meci și a adunat 6,8 puncte, 4,8 recuperări, 0,8 pase decisive și 0,8 capace pentru o medie a eficienței de 8,9 unități. 

În ceea ce îl privește, putem evidenția mai multe aspecte pozitive, însă un lucru important este acela că a început să arunce de la distanță. Spre deosebire de celalalte sezoane, în care nu a avut decât o singură aruncare de trei puncte, Cățe a încheiat stagiunea în curs cu 41,7% la trei puncte (5/12). 

*foto: facebook/ UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!