Stiri Vulturi

Emanuel Cățe, din nou cel mai eficient jucător al lui UCAM Murcia

Emanuel Cățe, din nou cel mai eficient jucător al lui UCAM Murcia

Emanuel Cățe a fost cel mai eficient jucător al lui UCAM Murcia în victoria înregistrată în fața lui Unicaja Malaga, 81-68. 

Internaționalul român a încheiat partida cu un indice de 18 la eficiență. Pivotul a contribuit cu 6 puncte (3/3 din acțiune), 9 recuperări, dintre care 3 ofensive, o pasă decisivă și un capac. Cățe a fost cel mai bun și la categoria +/-, cu un indice de +23 la acest capitol statistic. 

Isaiah Taylor, cu 19 puncte, a fost cel mai bun marcator al echipei antrenate de Sito Alonso.

Între timp, Jaime Fernadez, autor a 17 puncte, a fost cel care a dus greul pentru Unicaja Malaga. Baschetbalistul spaniol a mai contribuit și cu 3 recuperări și 2 pase decisive și a terminat partida cu un indice la eficiența egal cu cel înregistrat de compatriotul nostru. 

Murcia are 14-19 la general și ocupă locul 12 în clasament. Totuși, perioada foarte bună a echipei și victoria în fața lui Unicaja Malaga dă senzația că echipa la care activează Cățe ar putea prinde un loc în playoff-ul ACB. 

*foto: facebook/ UCAM Murcia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!