Stiri Vulturi

Emanuel Cățe: „Ne rămân cinci meciuri și orice este posibil”

Emanuel Cățe: „Ne rămân cinci meciuri și orice este posibil”

Joi, 20 februarie, România a reușit o partidă bună în fața campioanei mondiale, Spania, însă în final a cedat cu scorul final de 84-71. Cel mai eficient jucător al echipei noastre și, de asemenea, al partidei, a fost Emanuel Cățe, care a fost și prezent la conferința de presă ce a avut loc la finalul partidei.

În primul rând felicitări pentru jocul din această seară.Cum ai trăit acest meci pe teren?E o prestație foarte bună în fața campioanei mondiale.

„Da, pe mine nu mă încălzește că am jucat bine împotriva lor pentru că nu am câștigat.Am încercat să luptăm până la final.Per total, vom crește ca și echipă cu siguranță.A fost primul meci și s-a văzut puțin că nu am fost destul de omogeni la unele faze în apărare și trebuie să mai lucrăm la aceste aspecte deoarece mereu e ceva de lucrat.Felicit echipa Spaniei pentru meciul arătat în această seară, însă noi cu siguranță vom lupta până la capăt.”

Cu ce gânduri plecați în Israel după o prestație bună împotriva campioanei mondiale?

„Noi suntem optimiști înaintea fiecărui meci  și abordăm cu maximă seriozitate și efort partidele împotriva oricărui adversar.Bineînțeles că vom lupta pentru a ne califica la Eurobasket 2021, mai ales având în vedere că noi venim din precalificări.Suntem foarte încrezători, trei echipe se vor califica, nouă ne rămân cinci meciuri și orice este posibil.”

În cele 29:14 de minute petrecute pe parchet, acesta a avut procentaje de 52.9% la aruncările de 2 puncte(9/17) și 100% la linia de libere(1/1), pentru un total de 19 puncte.La acestea a adăugat 13 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice al eficienței de 27.

 

*SURSA foto: Valentin Todea ll Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!