Stiri Vulturi

Emanuel Cățe: „Singurul adversar al nostru suntem noi”

Emanuel Cățe: „Singurul adversar al nostru suntem noi”

Astăzi, 20 februarie, ora 18:00 naționala României va da piept cu campioana mondială, Spania. 

Emanuel Cățe, pivot format de legendarul club spaniol Real Madrid, a prefațat întâlnirea cu puternica națională iberică. Cățe evoluează în prezent în campionatul Spaniei, pentru UCAM Murcia, așa că deține informații din "interior" privind mentalitea și filozofia de baschet spaniolă. Jucătorul în vârstă de 22 de ani este nerăbdător să își măsoare forțele cu campioana mondială.

Ne pregătim de câteva zile foarte bine, atmosfera este de nota zece, băieții sunt încrezători și sperăm să facem un meci bun. Spania este locul unde mi-am format cele mai multe obiceiuri ca jucător. Vreau să pun în practică, cu echipa României, ce știu și să reușim un meci foarte bun. Știm scheme, știm care e filosofia lor, avem și noi argumentele noastre să-i contracarăm. Trebuie să luptăm ca o echipă, să nu le oferim cadouri și să marcăm cât mai mult. Singurul adversar al nostru suntem noi. Sunt sigur că o să vină multă lume, sper să fie ca al șaselea jucător pentru noi. Am jucat și la EuroBasket 2017 împotriva Spaniei, aceste meciuri sunt cele mai importante pentru mine la echipa națională.

Cățe nu este singurul jucător român care evoluează în Spania, colegul său de sub panou, Alexandru Olah, este legitimat la Leche Rio Breogan, echipă angrenată în LEB Oro (liga secundă spaniolă). 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!