Stiri Vulturi

Emanuel Cățe, slam dunk devastator în partida cu Fuenlabrada. Video

Emanuel Cățe, slam dunk devastator în partida cu Fuenlabrada. Video

UCAM Murcia a câștigat pe terenul lui Urbas Fuenlabrada, scor 82-70, într-un meci din etapa a 27-a din Liga ACB. 

Ca de obicei, Emanuel Cățe a contribuit la victoria echipei sale. Internaționalul român a jucat aproximativ 15 minute, timp în care și-a trecut în cont 10 puncte (5/7 la două puncte) și 4 recuperări pentru un indice de 8 unități la eficiență. 

Pe lângă contribuția statistică, Emi a punctat din plin și la capitolul spectacol. Pivotul a reușit un slam dunk devastator peste Christian Eyenga, un baschetbalist ce a impresionat în câteva rânduri cu calitățile sale atletice pe parcursul acestui sezon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UCAM Murcia CB (@ucammurcia)

În urma acestui rezultat, UCAM Murcia reușește să întrerupă o serie negativă de 8 înfrângeri consecutive. Următorul meci al echipei la care activează compatriotul nostru este programat pe 28 martie pe teren propriu în compania ultimei clasate din Liga ACB, Bilbao. 

*foto: instagram UCAM Murcia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!