Stiri Vulturi

Emi Cățe a fost cel mai bun marcator al lui UCAM Murcia în înfrângerea cu Real Madrid

Emi Cățe a fost cel mai bun marcator al lui UCAM Murcia în înfrângerea cu Real Madrid

În ciuda înfrângerii la scor (97-69), suferită de UCAM Murcia pe terenul campioanei Spaniei, Real Madrid, Emanuel Cățe a fost principalul marcator și cel mai eficient jucător de pe teren pentru echipa sa.

Emi Cățe a intrat de pe banca, însă în doar 13 minute și 21 de secunde petrecute pe teren acesta a contabilizat 13 puncte (6/8 la aruncările de 2 puncte și 1/1 la cele de un pct) 4 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție. Rotația defensivă foarte bună a madrilenilor l-a făcut să adauge și 2 mingi pierdute la statistica aproape perfectă. În ciuda mingilor pierdute, a terminat cu un indice de 14 unități la capitolul eficiență și cu -2 puncte la capitolul +/-.

Sergio Llull și Facundo Campazzo au condus ofensiva madrilenilor, însă remarcatul serii a fost Usman Garuba care a terminat cu 13 puncte și 10 recuperări, devenind, la cei 17 ani ai săi, cel mai tânăr jucător din istoria Ligii ACB care a înregistrat un double-double.

După două etape disputate, UCAM Murcia are un record de 1-1  și se situează pe locul 12 în Liga ACB.

*foto: Facebook UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!