Stiri Vulturi

Emi Cățe a jucat primele meciuri din presezon alături de UCAM Murcia

Emi Cățe a jucat primele meciuri din presezon alături de UCAM Murcia

UCAM Murcia, echipa la care evoluează Emanuel Cățe, a disputat primele partide din acest presezon. Formația iberică a obținut o victorie cu HLA Alicante, echipă din liga secundă a Spaniei și a pierdut la mare luptă meciul ASVEL Lyon, club de Euroligă din sezonul 2019/2020.

În primul joc cu HLA Alicante, UCAM Murcia nu a avut niciun fel de problemă și a câștigat cu un categoric 100-47. Emanuel Cățe a terminat cu 6 puncte marcate în jocul disputat sâmbătă, 7 septembrie.

Meciul cu ASVEL Lyon a fost unul echilibrat și niciun sfert nu s-a încheiat la o diferență mai mare de o posesie. Formația franceză și-a adjudecat victoria pe final iar partida cu UCAM Murcia, desfășurată la Alicante, s-a încheiat cu scorul de 81-78, pentru echipa patronată de Tony Parker.

Emanuel Cățe a fost utilizat aproape 20 de minute în meciul cu ASVEL Lyon. Pivotul român a încheiat partida cu 7 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Emi a terminat cu 3/3 de la 2 puncte și 1/1 de la linia de libere și a acumulat un indice al eficienței de 11 unități.

Manu Lecomte a fost cel mai bun jucător al spaniolilor cu 18 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări. Jarell Eddie a încheiat cu 14 puncte și 8 recuperări. Kevin Tumba și Askia Booker au adăugat 11 puncte fiecare.

Edwin Jackson a fost cel mai bun jucător al meciului cu 19 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. Adreian Payne a contribuit cu 18 puncte și 5 recuperări pentru ASVEL Lyon.

foto: UCAM Murcia (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!