Stiri Vulturi

Emi Cățe a reușit cel mai bun meci al carierei în Liga ACB

Emi Cățe a reușit cel mai bun meci al carierei în Liga ACB

Emanuel Cățe a reușit un monster game în această etapă din Liga ACB, primul eșalon al Spaniei. Compatriotul nostru a înregistrat recorduri ale carierei la puncte marcate și eficiență. Din păcate performanța lui Emi nu a fost dublată și de o victorie a lui UCAM Murcia, care s-a văzut învinsă la limită, scor 93-92 pe terenul lui Baxi Manresa.

Meciul a fost decis în ultimele secunde ale meciului. Emi a dus-o pe UCAM Murcia în față, 92-90, după ce a transformat două libere. A venit un time-out pentru gazde iar la reluarea jocului William Magarity a înscris o triplă care se dovedea decisivă la final. Ultima aruncare a meciului i-a aparținut tot lui Cățe, care însă a ratat și victoria a mers către Baxi Manresa.

Emi Cățe a venit de pe bancă în acest meci și a fost utilizat 21 de minute și 26 de secunde. El a terminat partida cu 27 de puncte, 9 recuperări, o pasă decisivă și un capac. Emi a ratat doar ultima aruncare din acțiune și a terminat cu 9/10 de la 2 puncte iar de la linia de libere cu 9/12. Fără posesie pierdută, Cățe a acumulat un indice al eficienței de 38 de unități și +2 la capitolul „+/-”.

Pivotul român în vârstă de 22 de ani se află la al doilea sezon consecutiv alături de UCAM Murcia. În acest sezon Emi Cățe are medii statistice de 7.7 puncte și 5.7 recuperări. Înaintea acestui meci doar în meciul cu Real Madrid a reușit să depășească borna celor 10 puncte marcate și a terminat cu 13 puncte.

Emi Cățe are în total 72 de meciuri jucate în Liga ACB și are cifre de 3.6 puncte și 2.6 recuperări în 12.0 minute petrecute pe parchet. El a mai evoluat pentru Betis Sevilla în prima ligă a Spaniei.

foto: acb.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!