Stiri Vulturi

Emi Cățe, cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător în etapa a 11-a din Liga ACB

Emi Cățe, cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător în etapa a 11-a din Liga ACB

Emanuel Cățe a fost cel mai bun marcator în etapa 11-a a Ligii ACB. De asemenea, internațional român a fost și cel mai eficient jucător, cu un indice de 38 de unități la eficiență.

Cățe a reușit un monster game în partida, pierdută la limită de echipa sa, împotriva celor de la  Baxi Manresa. Pivotul român în vârstă de 22 de ani a reușit 27 de puncte, 9 recuperări, o pasă decisivă și un capac. Acesta a ratat doar ultima aruncare din acțiune și a terminat cu 90% (9/10) la 2 puncte și  75% (9/12) la linia de libere. Fără posesie pierdută, Cățe a acumulat un indice al eficienței de 38 de unități și +2 la capitolul „+/-”.

Momentan, Klemen Prepelic de la Joventut Badalona este cel mai bun marcator din Liga ACB, cu o medie de 22 de puncte pe partidă, în timp ce superstarul Nikola Mirotic este cel mai eficient jucător, cu o medie de 26,6 unități la acest capitol statistic.

În acest sezon Emi are medii statistice de 7.7 puncte și 5.7 recuperări. Înaintea aceste partide internaționalul român a reușit o singură dată să treacă de borna celor 10 puncte marcate, chiar împotriva campioanei Spaniei, Real Madrid, când a terminat cu 13 puncte.

*foto: www.championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!