Stiri Vulturi

Emi Căţe, dunk spectaculos împotriva celor de la FC Barcelona. Video

Emi Căţe, dunk spectaculos împotriva celor de la FC Barcelona. Video

UCAM Murcia a reuşit o victorie de efect în etapa a 7-a din Liga ACB în faţa celor de la FC Barcelona, scor 77-73. Pivotul român Emi Căţe a contribuit la rândul său la victoria echipei sale.

Emi a adunat 6 puncte şi 5 recuperări, din care 4 ofensive, în numai 15:54 minute. La începutul sfertului patru, Emi Căţe a fost protagonistul unei faze spectaculoase, în care a reuşit putback dunk de efect.

Reuşita a ajuns pe contul de twitter al Ligii Endesa, iar video-ul a fost publicat cu comentariul:

"Din seria "Învaţă distrându-te" cu Emanuel Căţe. Aşa se duce la bun sfârşit o recuperare ofensivă. Inelul încă tremură"

Nu este prima dată când Emi are o reuşită spectaculoasă în acest sezon de Liga ACB. În partida cu Betis, Căţe a reuşit un dunk de efect după ce i-a dat „un lift” lui Mamadou Niang.

În acest sezon, Emi are medii de 6,7 puncte şi 4,1 recuperări (2 ofensive) în 15:54 minute, cu 58,3% din acţiune şi 76,5% de la libere. El a jucat în toate cele şapte partide ale Murciei.

De altfel, la sfârşitul sezonului precedent el a fost poreclit „Mr. Recuperări Ofensive” de către oficialii primei ligi spaniole datorită numeroaselor posesii pe care le recâştigă la panoul adversarilor săi.

*foto: captură twitter Liga ACB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!