Stiri Vulturi

Emi Cățe și UCAM Murcia câștigă duelul cu Unicaja Malaga

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.03.2022

Emi Cățe și UCAM Murcia câștigă duelul cu Unicaja Malaga

UCAM Murcia a reușit o nouă victorie importantă în Liga ACB. Echipa lui Emi Cățe a trecut de Unicaja Malaga, viitoarea adversară a celor de la U-BT Cluj din Basketball Champions League. Scorul final a fost 88-87 pentru formația oaspete.

La primul meci după semifinala bifată în Copa del Rey, Murcia a avut un început foarte slab, iar cei de la Unicaja s-au distanțat la 12 lungimi după primul parțial (30-18). Trupa lui Sito Alonso aproape că a înjumătățit ecartul până la pauza mare, când adversarii conduceau cu 49-42.

Malaga a continuat să păstreze inițiativa și la finalul sfertului trei, când gazdele conduceau cu 67-63, însă adversarii lor se apropiau din ce în ce mai periculos. Avansul lor nu a mai rezistat mult, iar Murcia a trecut din nou la conducere în debutul sfertului patru. Cele două echipe s-au bătut de la egal la egal până la ultimele posesii, iar diferența a fost făcută de reușita de la semi-distanță a lui McFadden, cu trei secunde înainte de final.

Emanuel Cățe a venit de pe bancă și a prins aproape 15 minute de joc. Pivotul român a terminat cu 2 puncte (1/1 din acțiune), 2 recuperări, un capac și un indice de +6 al eficienței. Murcia a câștigat la trei puncte minutele sale.

Thadeus McFadden a fost cel mai bun marcator al disputei, cu 27 de puncte. James Webb a avut 14 puncte și 8 recuperări, iar Augusto Lima a bifat un double-double, cu 10 puncte și 12 recuperări. De cealaltă parte, coșgheter a fost Dario Brizuela cu 19 puncte. Tim Abromaitis și Alberto Diaz au adăugat câte 14 puncte.

În etapa viitoare, Murcia primește vizita celor de la San Pablo Burgos. Pentru Unicaja, această partidă a fost ultima repetiție înaintea confruntării cu U-BT Cluj de marți.

*foto: acb.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!