Stiri Vulturi

Emi Cățe și UCAM Murcia câștigă la o posesie diferență partida cu Lenovo Tenerife

Emi Cățe și UCAM Murcia câștigă la o posesie diferență partida cu Lenovo Tenerife

UCAM Murcia a bifat a zecea victorie în Liga ACB, după 88-86 duminică (23.01) pe teren propriu cu Lenovo Tenerife, în etapa a 16-a a campionatului spaniol.

Emi Cățe a prins aproape 15 minute pe parchet, perioadă în care și-a trecut în cont 4 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Pivotul român a avut 1/4 din acțiune și 2/2 de la linia de fault, comițând două greșeli personale.

Murcia a fost condusă o singură dată în sfertul inaugural (3-2), de unde a replicat cu un run de 16-3 și diferența avea să urce la +12, scor 18-6.

Tenerife a redus din handicap până la pauza mare, unde s-a intrat cu 42-37, pentru ca avansul să se dubleze în al treilea parțial și Murcia conducea cu 66-56. Echipa lui Cățe conducea cu 79-65 în ultimul sfert, ultima dată diferența fiind de double digits la 86-76.

Oaspeții s-au apropiat la două posesii cu o serie de cinci puncte la rând (86-81), aruncările libere ale lui Bellas modificând tabela pentru 88-81 cu puțin peste un minut rămas din meci. În cele din urmă, UCAM Murcia s-a impus cu 88-86 și formația pregătită de Sito Alonso ajunge la 10-6 bilanț în Liga ACB.

Jordan Davis și James Webb III au marcat câte 16 puncte pentru Murcia, iar Marcelinho Huertas a fost principalul marcator al învinșilor, cu 17 puncte.

*foto: arhivă ucamdeportes.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!