Stiri Vulturi

Emi Cățe, un nou double-double pentru naționala României

Emi Cățe, un nou double-double pentru naționala României

Emanuel Cățe a reușit o prestație bună în partida României cu Spania, la debutul în calificările pentru EuroBasket 2021 și pierdută de „Vulturi” cu 71-84.

Singurul nostru tricolor care evoluează la nivelul de primă ligă spaniolă a început ca titular în partida contra Spaniei și a jucat 29:14 minute.

El a fost din nou liderul din teren al naționalei României și a înregistrat un double-double pentru „Vulturi”. Astfel, Emi a strâns 19 puncte și 13 recuperări, dar și 3 pase decisive și 2 capace, totul pentru +27 la eficiență.

Următorul duel pentru Cățe și inaționala României este împotriva Israelului, în deplasare. Partida are loc luni, 24 februarie, de la ora 19:00.

*foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    exact asta
    voiam sa spun si eu despre Catze, a rezumat perfect Scariolo
    "E puternic, are o atingere bună, mâna dreapta foarte bună. Are stop șut. Dar în continuare are o marjă de progres fantastică și îl văd la un nivel superior în viitorul apropiat".

    Mi se pare ca joaca la un nivel f bun deja, e foarte bataios dar mai are inca atatea lucruri de imbunatatit. Deci are tot viitorul in fata.

    Cate capitan!

    cu 4 ani în urmă (21.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!